У столиці був побитий радник генпрокурора України Зураб Адеішвілі. Про це повідомляє телеграм-портал Новини.live.

Адеішвілі знаходився на вулиці, коли до нього підійшли невідомі, запитали у нього ім'я та прізвище. У той момент, коли зловмисники впізнали його особу, то накинулися з кулаками.

Побиття супроводжувалося вигуками: "Отримуй за наш народ!".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зураб Адеішвілі за освітою юрист і був депутатом грузинського парламенту з початку двохтисячних років. Адеішвілі був найближчим соратником Михайла Саакашвілі.

У 2015 році його призначили радником уряду України. Згодом при уряді Зеленського Адеішвілі отримав посаду генерального прокурора України Ірини Венедиктової.

Нагадаємо, Володимир Зеленський "стукнувся кулачками" з прем'єр-міністром Нідерландів - "Надійний партнер".

Також Знай писав, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "Ми все одно здобудемо перемогу". Лідери країн провели спільний брифінг

Раніше повідомляв Знай, Володимир Зеленський показав найбільшого друга: Єрмак і Шмигаль навіть поруч не стоять.

Також ми повідомляли, що президент Туреччини Реджеп Ердоган захворів омікроном після зустрічі з Зеленським. Про це Ердоган написав у своїй телеграм-сторінці 5 лютого. Він додав, що захворів разом з дружиною, однак, на щастя у нього легка форма коронавірусу "Омікрон". Два дні тому президент Туреччини приїхав в Україну і зустрівся з Володимиром Зеленським.