Президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном.
Про це український президент повідомив на своїй сторінці в Instagram та опублікував спільне фото з політиком. На фото Зеленський та Джонсон позували, потискаючи руку один одному.
Варто зауважити, що це перший візитБориса Джонсона до України в статусі очільника уряду Великої Британії.

Скріншот допису Володимира Зеленського
Скріншот допису Володимира Зеленського

"Радий бачити в Україні нашого великого друга Бориса Джонсона. Починаємо важливу зустріч", - так Володимир Зеленський підписав фото.

Як зазначає Офіс президента, під час зустрічі сторони обговорили комплекс кроків щодо стримування Російської Федерації. До того ж прем'єр-міністр наголосив, що Велика Британія продовжить надавати Україні допомогу для зміцнення її безпеки й оборони.

"Прем’єр-міністр Джонсон запевнив мене щодо повної підтримки суверенітету й територіальної цілісності України, у готовності до подальшої взаємодії, зокрема й у межах Кримської платформи, з метою деокупації нашого півострова, повернення всіх наших українських територій", – зазначив Президент.

Нагадаємо, ЗСУ поповниться новими бійцями, 100 тисяч у найближчі 3 роки: Володимир Зеленський підписав важливий указ. Президент розповів, як зміниться українська армія в наступні три роки.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай писав, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "Ми все одно переможемо". Лідери країн провели спільний брифінг

Раніше Знай повідомляв, Володимир Зеленський скасовує строкову службу - названо дату: студенти можуть спати спокійно