Президент Туреччини Реджепп Ердоган захворів коронавірусом після польоту в Україну. Про це він повідомив на своїй офіційній телеграм-сторінці.

Про це Ердоган написав 5 лютого. Він додав, що захворів разом з дружиною, однак, на щастя у нього легка форма коронавірусу "Омікрон".

Фото: ОП Зеленський і Ердоган
Фото: ОП Зеленський і Ердоган

"сьогодні отримали результат нашого тесту на COVID-19, який ми з дружиною зробили після легких симптомів, він виявився позитивним. На щастя, у нас легка хвороба, яка є варіант Омікрона. Ми на нашій місії. Ми продовжимо нашу роботу вдома. Ми з нетерпінням чекаємо ваших молитов", - повідомив він.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначимо, що два дні тому президент Туреччини приїхав в Україну і зустрівся з Володимиром Зеленським. Сторони обговорили низку питань і підписали важливий документ - угоду про вільну торгівлю між країнами. Крім цього, президент Туреччини спілкувався з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем і главою МЗС Дмитром Кулебою.

Зеленський і Ердоган. Фото: скріншот youtube
Зеленський і Ердоган. Фото: скріншот youtube

Також до Києва прибула його дружина Еміне Ердоган, яка зустрілася з першою леді України. Олена Зеленська зазначила, що дружина президента Туреччини підтримала її проекти, зокрема саміт перших леді і джентельменів.

Нагадаємо, Володимир Зеленський "стукнувся кулачками" з прем'єр-міністром Нідерландів - "Надійний партнер".

Також Знай писав, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "ми все одно здобудемо перемогу". Лідери країн провели спільний брифінг

Раніше повідомляв Знай, Володимир Зеленський показав найбільшого друга: Єрмак і Шмигаль навіть поруч не стоять.