Одна з найбільших служб доставок в Україні, компанія "Нова пошта" нещодавно ввела новий тариф на кожне додаткове місце в одній накладній. Згідно з оновленням, оцінюється кожна посилка за окремим тарифом: відправлення, що має максимальну вагу – за базовим, решта – за зниженим.

З'явилася інформація, що з 1 лютого компанія знизила тариф на багатомісні відправлення.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті компанії "Нова пошта".

Нова Пошта, фото: Знай.ua
Нова Пошта, фото: Знай.ua

"Ми підрахували, що ви зможете об'єднувати свої посилки групуванням в коробки більшого розміру або палети, щоб скористатися більш вигідним тарифом. Однак ми отримали від вас зворотний зв'язок, що не у всіх випадках є така можливість через індивідуальність бізнес-процесів.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Для нас важливий ваш комфорт, тому ми почули ваші аргументи і переглянули вартість на багатомісне відправлення. Дякуємо, що допомагаєте нам бути для вас більш зручними.

З 1 лютого ми знижуємо доплату за кожне наступне місце в одній накладній: для відправок до 2 кг – доплата 10 гривень замість 30 гривень; до 10 кг – доплата 30 гривень замість 50 гривень; до 30 кг – 70 гривень.", - повідомляють представники компанії.

Раніше повідомляли, "Укрпошта" придумала, як отримувати посилки ще швидше - всього пару кліків і готово.

Як повідомляв Знай.uа, "Нова пошта" додала функцію, яка точно сподобається українцям: "Нехай місяць Нам світить яскраво".

Знай.uа писав, посилка на пошті, цифровий підпис і жодних ксерокопій: як використовувати паспорт в додатку "Дія" на повну.