Що лякає ваших домашніх улюбленців. Про це повідомляє телеграм-портал Здоров'я кішки.

Звичні всіма Домашні улюбленці багато тисяч років жили в ситуації постійної небезпеки, що виробило у них неймовірну обережність.

Котики, скріншот: Youtube
Котики, скріншот: Youtube

Тому потрібно розуміти, що існує ряд факторів, які дуже сильно нервують вашого котика.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
  • Гучні, незвичні звуки. Кішки - нічні хижаки, однією з умов відмінного полювання є їх тонкий слух. Вони постійно прислухаються до навколишнього світу і те, що вибивається за рамки звичного, може їх налякати.
  • Незнайомець. Більшість кішок не люблять, коли до господарів приходять гості. Для них збіговисько незнайомців - це справжнісінький стрес. Тому вони вважають за краще відсидітися де-небудь в темному куточку, не привертаючи до себе уваги.
  • Зміна. Кішки - неймовірні консерватори. Вони звикають до певних людей, речей, місць/приміщень і розпорядку, зміни для них - стрес.
  • Пильний погляд. Адже пильний погляд для кішки - це виклик.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Тому намагайтеся мінімізувати дані фактори, щоб не викликати у домашніх вихованців страхи. Пам'ятайте що тривалий стрес може негативно позначатися на здоров'ї.

Нагадавши, прикмети з котиками - вус пухнастика зробить з вас багатія: Як правильно приманити в будинок гроші

Як повідомляв Знай.uа, канал про тварин і заборона на отруту: українці вирішили рішуче захистити кішечок від сусідських жорстоких рук

Також портал Знай.uа писав, жертва або улюблениця? Найтовстіша кішка в світі викликала неабиякі баталії в мережі

Знайua писав, ходить на каву і катається по магазинах: Житомирський котик Міккі став улюбленцем українців, як живе пухнастик