Стало відомо про те, що в соціальній мережі Facebook з'явилася група підтримки Артемія Рябчука. Того самого хлопця, який у місті Дніпро вбив п'ятьох товаришів по службі.

Група в соціальній мережі Facebook з'явилася зовсім недавно, і на неї вже встигло підписатися близько трьох тисяч користувачів.

Вони виступають на підтримку хлопця, який на тлі ніби як дідівщини і знущань ліквідував своїх товаришів по службі.

Спільнота, фото: Facebook
Спільнота, фото: Facebook

Крім того, зараз користувачі збирають кошти на адвоката для Артема Рябчука, а також просять підписати петицію із закликом скасувати довічний термін для хлопця.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот коментарів, фото: Facebook, Фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook, Фото: Facebook

"Довічного не буде тільки в тому випадку, якщо буде петиція про неприпустимість вищого ступеня і колективне клопотання" - пише творець даної спільноти Петро Ковтун.

При цьому, в коментарях не всі підтримують таку позицію користувачів, про що прямо і повідомляють:

"Ви тут все просто слабкі на голову!!! Подивіться в обличчя рідним загиблих і скажіть, що Артемко світлий і добрий хлопець просто розстріляв 10 чол, тому що до нього погано ставилися там... ️ ️ Серед жертв були цивільні??? Не біда, він бідний хлопчик не розібрався і в пригніченому стані одну жінку застрелив, іншу поранив... Завтра такі чмошники як ви виправдовуватимуть педофіла, якого в дитинстві не любили дівчата і не хотіли з ним зустрічатися реагує» на своє погане дитинство️️.Вам всім по флаєру до дуре потрібно вручити і відправити туди на лікування!!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬";

"Ця тв*рь вбила чиїхось синів, завдала непорівнянні з життям каліцтва( як з Женею), а ви на пряники збираєте, ви реально йо**утi!".

Скріншот коментарів, фото: Facebook, Фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook, Фото: Facebook

Скріншот коментарів, фото: Facebook, Фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Facebook, Фото: Instagram

Петиція ще не була створена, і невідомо, чи зможуть ті, хто підтримує дії Артема зібрати потрібну кількість підписів.

Нагадаємо, що трагедія сталася на території заводу Південмаш ще вранці четверга, 27 січня. 21-річний солдат-строковик розстріляв своїх товаришів по службі.

При собі у хлопця був автомат, а також приблизно сім тисяч патронів, які були взяті без дозволу у військовій частині.

В результаті даного інциденту було вбито п'ять осіб, і ще п'ятьох він поранив.

21-річний солдат був затриманий того ж дня. Слідчі вже повідомили йому про підозру за ст.115 (умисне вбивство), ст. 408 (Дезертирство) та ст. 410 (викрадення військовослужбовцям зброї та бойових припасів) КК України.

Редакція може не розділяти думку автора висловлювань

Нагадаємо, що ДБР терміново розшукує жінку, яка відвезла Артемія Рябчука після розстрілу товаришів по службі

Раніше повідомлялося, що еотом його розстріляв Артемій Рябчук: у мережі спливло відео останніх годин життя нацгвардійця Олександра Драгана

Також, у Дніпрі відбулася церемонія прощання з жертвами розстрілу Рябчука