Настоятель храму прп. Серафима Саровського, священик протоієрей Геннадій Шкіль відповів на найпопулярніші і досить безглузді питання, які йому задавали користувачі соцмережі.

Нове відео він розмістив на своєму особистому акаунті в TikTok. У кадрі він постав у традиційній рясі священика, розклавши біля себе всю церковну атрибутику. На питання він відповідав мовчки, киваючи головою в знаку згоди або несхвалення.

Скріншот з TikTok, протоієрей Геннадій Шкіль
Скріншот з TikTok, протоієрей Геннадій Шкіль

Завдяки священику тепер багато хто буде знати, чи можна носити вагітній жінці одяг рідної покійної сестри, читати Біблію сидячи, відмовитися від обіцянки, даної Богу, або ж ставити на могилу чарку з горілкою і шматок хліба в поминальні дні. Також він відповів, чи можна одружуватися в рік смерті родичів і чи потрібно молитися за упокій дітей до семи років.

Відео зібрало чимало позитивних реакцій, але в коментарях люди не соромлячись жартували і задавали ще більш безглузді питання, явно намагаючись зачепити богослужителя або інших віруючих людей.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Коментарі - tiktok.com/@akaphist
Коментарі - tiktok.com/@akaphist

Коментарі - tiktok.com/@akaphist
Коментарі - tiktok.com/@akaphist

Раніше ми писали про те, що "слуга" Господа пояснив, де був Бог, коли жінка вмирала під льодом на Водохреща: "Це не православне"

Нагадаємо, чоловік в рясі священика влаштував неправославні розбірки на пошті: "Та пішла ти, тварюка!"

Як повідомляв Знай.uа, взяли приклад з Melovin? 125 священиків-католиків зізналися у своїй орієнтації

Також портал Знай.uа писав, що глава УГКЦ Блаженніший Святослав попросив українців долучитися до Всесвітньої молитви за мир: "Де б ви не були"