У суботу, 5 лютого, погода в Україні очікується в основному сонячна і тепла, але в деяких областях все ж проллється лождь з мокрим снігом. Опади прогнозуються в західних, північних і місцями центральних частинах країни. При цьому температура повітря, хоч і не суттєво, але все ж підвищиться. Вночі все такий же холод і мороз.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +2 до +5 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +2 до -3 градусів.

У центральних областях температура вдень від +4 до -3 градусів, вночі – від -2 до -9 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до -4, вночі – від -2 до -10 градусів.

У східних регіонах – вдень від +2 до -5, вночі – від -5 до -10. На півдні температура повітря - від +2 до +5 градусів вдень, нічна – від +1 до -7 градусів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Погода на 5 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 5 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 5 лютого в Україні

5 лютого вшановується пам’ять святого Агатангела. У минулі часи погоду цього дня передвіщали білки та птахи. Якщо під час морозу білка залишає гніздо і спускається з дерева, слід чекати відлиги. Якщо вранці наші пращури виразно чули крик синиці, то варто готуватися до серйозних морозів.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною