Стало відомо про те, що у "Львівській залізниці" працівники почали косити траву в снігу. Там дали коментар, навіщо це так необхідно.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету ТСН на телеканалі 1+1.

Як повідомляється, залізничників змусили обрізати чагарники вздовж шляхів, навіть незважаючи на те, що земля повністю усипана снігом по коліна. І виявляється, все це не просто так - працівники "Львівської залізниці" зазначають, що це для того, щоб уберегти від стресу мишей і їжаків.

Сюжет ТСН, фото: скріншот з відео
Сюжет ТСН, фото: скріншот з відео

З січня вони пройшли з косарками близько десяти кілометрів, при цьому постійно провалюючись в сніг, якого там вкрай багато, і його ніхто не чистить.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Важко, важко працювати. Бачите, що неможливо ноги витягнути зі снігу", - каже працівник "Укрзалізниці" Ярослав Русин. За невиконання наказу від керівництва можуть отримати догану.

І таке відбувається не тільки в Закарпатті. Залізничників з косарками в січні бачили і на Полтавщині, і на Львівщині.

Сюжет ТСН, фото: скріншот з відео
Сюжет ТСН, фото: скріншот з відео

Зиму вибрали також не просто так, а все тому що восени і навесні починають ремонтувати колії, і на косіння часу не вистачає. Крім того, зимові роботи бережуть від стресу мишей і їжачків.

"Взимку такі роботи проходять відповідно до рекомендацій екологів, адже за таких обставин вдається мінімізувати вплив людини на фауну", – каже спікер "Львівської залізниці" Андрій Всюденко.

Косити будуть до весни, і прибрати треба ще близько 70 кілометрів.

Нагадаємо, що у звіті ТСК з УЗ повинні бути доопрацьовані рекомендації щодо зменшення збитковості пасажирських перевезень

Раніше повідомлялося, що главние проблеми Укрзалізниці це божевільна корупція і відсутність державної підтримки-член ТСК по УЗ

Також, "Укрзалізниця" запустила масову перевірку вокзалів по всій країні: у компанії назвали причину