Охорона торгового центру ТЦ Галерея Афіна на Грецькій площі в Одесі вигнала з будівлі дівчину з ДЦП. Пояснили це тим, що вона нібито заважає і лякає людей. Відео інциденту опублікував telegram-канал "Моя Україна".

В Одесі дівчина з ДЦП прийшла в один з торгових центрів, але спокійно походити по магазинах так і не вийшло, оскільки Охорона вигнала її з будівлі. Постраждала вирішила зняти на камеру, як охоронець не пропускає її всередину.

Інцидент в ТЦ. Фото: скріншот відео
Інцидент в ТЦ. Фото: скріншот відео

Так, на записі чутно, що дівчина просить пояснити, чому її вигнали з будівлі. У відповідь чоловік в уніформі пояснив, що вона нібито дуже голосно кричала, чим лякала відвідувачів. Він зазначив, що люди попросили зробити, щось, щоб дівчина не заважала. Охоронець також порадив дівчині прийти в ТЦ у супроводі батьків.

Інцидент в ТЦ. Фото: скріншот відео
Інцидент в ТЦ. Фото: скріншот відео

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Розумієте, ви лякаєте людей. Люди не розуміють, що ви хочете. Навіть Я не розумію, що ви хочете. Люди попросили, щоб ви не заважали", – сказав співробітник охорони.

Раніше Знай писав, продавчиню зловили, коли вона надавала "товарний вигляд" овочам, обполіскуючи їх в калюжі. Жінка вирішила помити картоплю в калюжі перед тим як продати, але не знала, що її знімають на камеру.

Також ми писали, водій маршрутки вигнав українку з транспорту: не сподобалося, що передала цілих 100 гривень. Свідки поскаржилися на дії водія транспорту в місті Миколаїв.

Нагадаємо, у вагітної на борту літака раптово відійшли води, медикам довелося ловити малюка голими руками: пасажири аплодували. Лікар подарувала новонародженій своє золоте намисто з написом "Аїша".