Народний депутат і ресторатор Микола Тищенко взяв слово в Київській міській раді і виголосив промову, суть якої ніхто так і не зрозумів. Курйозне відео виступу політики злили в Мережу.

Микола Тищенко вийшов на трибуну Київської міської ради і звернувся до колег, а також журналістів, які були присутні на той момент в залі. Втім, що хотів сказати народний обранець так ніхто і не зрозумів. Політик торкнувся багато питань, але по суті так нічого і не сказав.

Микола Тищенко, скріншот: YouTube
Микола Тищенко, скріншот: YouTube

"Ви все розумно.. і ми все це розуміємо. Так, ми всі розумно ставимося до події, і ви дівчинка, яка посміхається сьогодні під час війни. Тому кияни не згодні, щоб ними хтось керував. Кияни сьогодні мають бажання жити в столиці, яка є прикладом. Щоб сьогодні ми бачили, відповіді чули, щодо тих, які сьогодні в Києві чомусь є. Є в нас стовпчики, які сьогодні не дають можливості паркуватися киянам. Ви руйнуєте бізнес сьогодні. Ось які наполегливі проблеми сьогодні потрібно вирішувати", - сказав Микола Тищенко.

Микола Тищенко, фото: Instagram
Микола Тищенко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

До слова, багато хто під час виступу депутата не стримувався і відкрито реготав, поки він доносив про проблеми, які його гризуть.

Раніше Знай писав, математика не його сильна сторона: "кандидат наук" Ілля Ківа не впорався із завданням за 1 клас.

Також ми писали, "кандидат" наук Ілля Ківа видав новий перл у стінах Верховної Ради: "легше тра*нуть, ніж..."

Також раніше ми писали, що дівчина віддала нирку тяжкохворому коханому, але він "віддячив" її не по-чоловічому: зрадив і втік від своєї рятівниці.