Стало відомо про те, що дівчину, яка підвозила Артемія Рябчука в ту саму фатальну ніч розстрілу в місті Дніпро не можуть знайти донині.

Про це стало відомо завдяки адвокату стрілка Ігорю Степанову в коментарі порталу Новини.Live.

"На мене вона не вийшла. І мені невідомо, чи з'явилася вона в ДБР, так само як невідомо, чи знайшли її взагалі. Але буду розчарований, якщо спершу вона прийде до них. Я більше, ніж упевнений, що вона дасть свідчення, що він змусив це зробити", – йдеться в повідомленні Степанова.

Артемій Рябчук. Фото: Ukr.net
Артемій Рябчук. Фото: Ukr.net
Артемій Рябчук. Фото: Ukr.net

Також, адвокат хлопця говорить про те, що Артемій Рябчук родом з Одеської області, тому він не міг дізнатися випадково про місто Підгороднє. Також, він стверджує, що стрілець здався сам, але в ДБР при цьому зазначають, що була дівчина-свідок.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Артем Рябчук, скріншот
Артем Рябчук, скріншот

"Є фото і відео, де він зупиняє авто. Як він його зупиняє? З автоматом або просто як пересічний громадянин рукою? Рукою - і все це бачили", - зазначає Степанов.

Нагадаємо, що четвер, 27 січня виявився досить моторошним для України. Справа в тому, що молодий хлопець на ім'я Артемій Рябчук розстріляв кількох людей у місті Дніпро. П'ятеро померли, а ще п'ять потрапили до лікарні з різними пораненнями.

Артем Рябчук, фото Нацполіції
Артем Рябчук, фото Нацполіції

Вважається, що він хотів помститися за всі знущання з боку товаришів по службі за те, що він одного разу доповів начальству про бійку.

Нагадаємо, що 20-річний Артемій Рябчук зі страхом перед гауптвахтою визнав провину у вбивстві 5 осіб

Раніше повідомлялося, що у військовій частині 20-річного Артемія Рябчука, який вбив 5 людей, сталося два самогубства

Також, ДБР терміново розшукує жінку, яка відвезла Артемія Рябчука після розстрілу товаришів по службі