Вранці четверга, 27 січня 2022 року, в Дніпрі солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв людей на території заводу.

Його затримали і відправили на кілька місяців в СІЗО, проте життів загиблих вже не повернути - незабаром були оприлюднені імена п'ятьох трагічно загиблих військовослужбовців Національної гвардії. Один з них - 24-річний Олександр Драган.

Артемій Рябчук. Фото: скріншот youtube
Артемій Рябчук. Фото: скріншот youtube

Незадовго до загибелі хлопець виставив кілька жартівливих відео в Stories Instagram, де за його життям стежили більше 1 тисячі осіб. У камеру потрапив товариш по службі, який хотів сходити в туалет, проте камера і хлопці не дали йому це зробити.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Молодший сержант, 1997 року народження, житель Дніпра, проходив службу у військовій частині 3021 Нацгвардії. Один з роликів-як пройшов його рік. Він разом з іншими військовослужбовцями проходили тренування, бігали.

Вони спілкуються, жартують один з одного і зовсім не підозрюють, що вже зовсім скоро відбудеться кривава бійня - їх чекає смертельний результат.

Повідомляється, що зараз п'ятеро поранених у Дніпрі досі перебувають у важкому стані. Одна з постраждалих прийшла до тями, в неї потрапило три кулі, але дихати самостійно вона досі не може.

Нагадаємо, ДБР терміново розшукує жінку, яка відвезла Артемія Рябчука після розстрілу товаришів по службі

Як повідомляв "Знай.ua", батьки строковиків та екс-працівники Дніпровської частини Нацгвардії, де Рябчук розстріляв 5 солдатів, перестали мовчати: "Це були тортури..."

Знай.ua писав, в Дніпрі відбулася церемонія прощання з жертвами розстрілу Рябчука: "Це день скорботи"