Тепер клієнтам "Укрпошти" не потрібно стояти в кілометрових чергах, щоб оплатити вартість доставки посилок. Для цього створили онлайн-послугу, яка значно спростить і співробітникам, і користувачам життя.

З 1 лютого запрацювала нова послуга "Укрпошти", яка дозволить оплатити вартість доставки посилок онлайн. Про це розповіли у пресслужбі компанії.

Укрпошта, скріншот: YouTube
Укрпошта, скріншот: YouTube

Для такої нехитрої процедури потрібно буде увійти в "Особистий кабінет" на офіційному сайті компанії-оператора і оформити посилку, а потім принести у відділення пошти для відправки і вказати номер ШКІ( штрихкодовий ідентифікатор), що істотно прискорить операцію.

"Для клієнтів, які оформляють відправку онлайн в особистому кабінеті або за допомогою АРІ, також діє знижка 5% на внутрішні відправлення і 3-15% – на міжнародні", - написали в компанії.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Дана послуга доступна для внутрішніх відправлень - Укрпошта Стандарт, Укрпошта Експрес, а також міжнародних - рекомендований дрібний пакет, посилка і EMS.

Укрпошта, фото: Facebook
Укрпошта, фото: Facebook

Також в компанії відзначили, що оплата за відправку онлайн відбувається в два етапи.

Спочатку на картковому рахунку клієнта блокується вартість пересилання відправки при оформленні в особистому кабінеті. А безпосередньо у відділенні гроші списуються з карткового рахунку клієнта. Після всього в особистому кабінеті статус передоплата змінюється на оплачений.

Укрпошта, фото з відкритих джерел
Укрпошта, фото з відкритих джерел

Нагадаємо, спереду погладити, а ззаду полизати? Співробітниця "Укрпошти" привласнила поштових марок на 800 тисяч гривень

Як повідомляв Знай.uа, пенсіонерка заявила, що "Укрпошта" залишила її без грошей: "Начальник відділення знала і забрала 12 тисяч"

Також портал Знай.uа писав, з Києва до Львова на літаку: в Україні запустять повітряну пошту