Зеленський хоче заборонити промисловий вилов риби на Дніпрі і великих водосховищах: "На п'ять років..."

Українці вимагають заборонити промисловий вилов риби (без обмежень) на п'ять років, на річці Дніпро та її притоках, а також на Канівському, Кременчуцькому, Дніпродзержининському та Запорізькому водосховищах.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню громадян на офіційному порталі президента України Володимира Зеленського president.gov.ua.

незаконий вилов риби // фото з фейсбук ДЕІ України
незаконий вилов риби // фото з фейсбук ДЕІ України

Леонід Куравльов задовго до смерті розмістив своє ім'я на могилі дружини: останні слова доводять до сліз

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Незважаючи на те, що відомий радянський актор грав переважно вітряних і легковажних чоловіків, в реальності він був вірний одній жінці. У 16 років на ковзанці зустрів 13-річну Ніну зі своєї школи і з тих пір інші дівчата його не цікавили. Після того як актор закінчив університет, пара була разом протягом п'ятдесяти чотирьох людей до моменту загибелі Ніни.

На пам'ятнику жінки, актор повелів вигравіювати її ім'я, так як після загибелі хотів бути разом з нею.

"Моє життя поділилося Зараз на до смерті і після, Я зараз став зовсім іншим: йде п'ятий рік, як її немає, я часто буваю на могилі, це зрозуміло, так її не вистачає в цій складній, в цій потворної часом життя", - повідомив він.

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

Біля обмінника валют у Києві поранили ветерана АТО - поліція готується до штурму

За даними, стрілянина сталася 2 лютого, в центрі Києва, практично біля будівлі Служби безпеки України на вулиці Володимирській.

Члени організації "Катарсис", які влаштували розгром і розбирання зі співробітниками охоронної фірми, стверджують, що в цьому обміннику криптовалюта проходить значна частина незаконних транзакцій, а саме - наркотрафік і фінансування збройних угруповань "ЛДНР". Місце вже оточили правоохоронці, які готуються до штурму. Під час стрілянини був поранений націоналіст і ветеран АТО Олексій Середюк.

Могилевська згадала потужні слова Андрія Кузьменка про захист України: "Сумую без тебе"

Співачка вирішила вшанувати пам'ять свого старого друга Андрія Кузьменка. Нагадаємо, що Кузьма загинув 2 лютого, рівно 7 років тому в фатальній аварії. Наталя Могилевська, яка не могла стримати сліз під час прощання, виставила відео вже зі свого виступу - тепер глядачам буде важко стримувати емоції.

"Я хотів би сказати дуже багато тобі, моя країна! Молюся за тебе. Твій PERSONAL JESUS. Кузьма. Сумую без тебе, друже!",- пише Наталія Могилевська.

Наталя Могилевська, скріншот: Instagram
Наталя Могилевська, скріншот: Instagram

Чи згодні жителі? В Україні стає краще жити - Росія і Грузія позаду у світовому рейтингу

Україна в 2021 році піднялася на 15 позицій у світовому рейтингу за значенням індексу соціального прогресу (Social Progress Index). Зараз наша країна займає 48 місце зі значенням індексу 75,78 серед 168 країн світу.

За два роки кількість країн, що входять в перші три групи – з дуже високою якістю життя, високою якістю життя і помірно високою якістю життя, – скоротилася з 104 до 78. Експерти відзначають, що причиною цього стала пандемія.

Однак Україна не тільки залишилася в третій групі, а й поліпшила свої результати на 32 місця, випередивши Грузію, Вірменію, Білорусь, Македонію, Чорногорію, Казахстан, Молдову, Росію, Мексику, Перу, Колумбію, Парагвай та інші країни.

Українці, фото: znaj.ua
Українці, фото: znaj.ua