У 2022 році туристи з усього світу планують подорожі в різні країни Європейського Союзу. Які напрямки вибирають найчастіше і яка країна вважається кращою для подорожей, йдеться на порталі Schengenvisainfo.

Так, згідно з опитуванням, яке було проведено владою, відвідати ЄС у 2022 році хочуть 63% бразильців, 45% американців і 57% китайських туристів. Зазначається, що більша частина туристів буде з молодшої вікової категорії.

Туристи, скріншот: YouTube
Туристи, скріншот: YouTube

На думку мандрівників з інших країн найпривабливішою для туризму є Франція. При цьому багато туристів відзначили, що вважають за краще відвідувати столиці країн, а не провінції.

Жителі Бразилії відзначили, що для них у трійці найкращих країн ЄС для подорожей знаходиться Португалія, Франція та Італія. В той самий час канадські туристи вважають кращими напрямками Францію, Італію та Німеччину.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів
Показати ще

Аеропорт, скріншот: Youtube
Аеропорт, скріншот: Youtube

Майже такі ж переваги і у громадян Китаю і Японії. Вони вважають найкращими країнами для подорожі Францію, Німеччину, а також Італію та Данію. У США в списку кращих країн ЄС також лідирує Франція, а за нею йдуть Італія, Іспанія і Німеччина.

Раніше Знай писав, замість плавок брати лижі? Улюблений турецький курорт українців завалило метровим снігом, такого тут не було 30 років.

Також Знай писав, "купили тур за 700 євро, а рахунок на 90 тисяч": Українка народила в подорожі по Європі і отримала "сюрприз" від німецької клініки.

Нагадаємо, які країни чекають емігрантів у 2022 році: готові оплатити проживання або продати житло за безцінь.