У мережі розповіли історію про піхотинця Сергія, який продовжує тримати оборону недалеко від Світлодарська. Як він вирішив стати військовим.

Новий пост був опублікований на сторінці операції об'єднаних сил в соціальній мережі Facebook, де регулярно діляться історіями не тільки з фронту, а й розповідають про військових.

Ось, наприклад, Сергій ретельно спостерігає за ворогом, а у вільний час удосконалить свої знання і навички у військовій справі, і постійно покращує позиції.

Служить він вже третій рік, і це вже його третя ротація. Сам він зазначив, що стало в кілька разів спокійніше, але ворог став хитрішим.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

"Пам'ятаю важку першу ротацію. Ворог постійно обстрілював нас з різної зброї: ствольної артилерії, мінометів, гранатометів, Птурів, стрілецької... було дуже непросто, але в той же час зрозуміло чого чекати. Друга ротація теж була не набагато спокійніше. Зараз же ворог намагається робити вигляд, що все спокійно, і вдається до підлих "хитрощів". Наприклад, прострілюють, щоб хтось із наших хлопців втратив пильність - відразу починають працювати ворожі снайпери" - розповідає Сергій.

З 16 років він працював на фермі, після чого відправився в Дніпро, щоб вивчитися на машиніста. У 2014 його дядько пішов на війну, і хлопець теж серйозно задумався про армію.

Військовий Сергій, фото: Facebook
Військовий Сергій, фото: Facebook

"По-перше, дядько став для мене прикладом. По-друге, самому собі захотілося довести, що я не боягуз який-небудь, або слабак. Як тільки дозволив вік і обставини – підписав контракт і закінчив сержантські курси в Десні" - продовжив розповідь військовий.

Нагадаємо, жінкам, які ухиляються від військового обліку, загрожує штраф: до 8500 грн, якщо не встигнути до кінця 2022 року

Як повідомлялося, бойовий медик Оксана дивом врятувалася після обстрілу "Градами" і стала ангелом-хранителем для воїнів ЗСУ

Також, хоче, щоб українські діти не знали війни: воїн ЗСУ без роздумів став до бою з окупантом, поки вдома підростає маленька дочка