Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський підписав новий указ. Він передбачає збільшення чисельності ЗСУ на 100 тисяч осіб.

Про це стало відомо завдяки засіданню уряду. У такий спосіб, чисельність Збройних сил України в наступні три роки зросте на 100 тисяч осіб.

Цей законопроект передбачає збільшення грошового забезпечення військових на рівні не нижче трьох мінімальних зарплат. Буде розроблена концепція житлового забезпечення військових, ветеранів, а також їх членів сім'ї.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Термін служби за контрактом буде збільшено, а також створять не менше двадцяти бригад. Передбачено перехід до професійної армії.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Це старт переходу країни на професійну армію не тому, що скоро буде війна, а тому, щоб далі був мир", - заявив Зеленський.

ВСУ. Фото: Аргументи і факти
ВСУ. Фото: Аргументи і факти
ВСУ. Фото: Аргументи і факти

Про можливе вторгнення Російської Федерації президент України каже, що в країну прибуде відразу п'ять лідерів іноземних держав і міністрів, щоб обговорити питання. Відбудеться це вже в лютому.

"Така інтенсивність візитів - це серйозний фактор стабілізації ситуації всередині нашої держави", - сказав Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Ось, наприклад, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон 1 лютого прибуде до Києва, де проведе переговори з Володимиром Зеленським, і можливо оголосить про співпрацю Києва, Лондона і Варшави.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський помчав у гості до президента Польщі і скуштував місцевої їжі: ситий і задоволений

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський покликав Андрія Шевченка працювати в Україну після звільнення з "Дженоа"

Також, Володимир Зеленський влаштував першій леді Новорічний "медовий місяць" з багаттям і піснями