У середу, 2 лютого, Україну буквально омиє дощами з мокрим снігом. Опади очікуються практично на всій території, окрім центральних і місцями північних регіонів. При цьому температура повітря істотно не зміниться, тільки лише вночі стане більш прохолодно - до -10 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від -1 до +2 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -3 до -7 градусів.

У центральних областях температура вдень від +1 до +3 градусів, вночі – від -1 до -8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -1 до +2, вночі – від -5 до -10 градусів.

У східних регіонах – вдень від +1 до +4, вночі – від -1 до -4. На півдні температура повітря - від +3 до +5 градусів вдень, нічна – від -3 до 0 градусів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 2 лютого, фото Укргідрометцентр
Погода на 2 лютого, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 2 лютого в Україні

2 лютого вшановується пам’ять преподобного Євтимія Великого. У народі цей день називали “Єфимкині заметілі”, які передбачали погоду найближчого часу. Якщо 2 лютого мете, то вся Масляна неділя буде заметільною. Якщо цей день похмурий, то варто очікувати пізніх заметілей. А якщо на Євтимія опівдні було сонце — на ранню весну.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною