"Синя" вихователька заснула на робочому місці і залишила дітей голодних: "всадила" дві пляшки коньяку

У Рівненській області знайшли сплячу виховательку, поки діти бігали без нагляду. Батьки прийшли забирати своїх дітей, які поскаржилися на те, що були голодні і їли лише одне смажене яйце. Після цього батьки попрямували до завідуючої і знайшли її сплячою у себе в кабінеті.

"Ми підійшли до неї, почали її будити. Він її несло реально алкоголем. Коли приїхала швидка, її запитали: що вживали? Вона сказала: коньяк. Запитали, скільки. Сказала, дві пляшки. Я це чула своїми вухами", - повідомила одна з батьків дитини.

Дитячий садочок, кадр з відео
Дитячий садочок, кадр з відео

Дружина Григорія Решетника Христина натякнула на чергове поповнення в родині: "Мама трьох синів"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Цього разу Христина Решетник з'явилася на публіці в шикарному образі, який складається з чорного низу, а також верху рожевого кольору. В руках у неї величезний букет їх маленьких троянд, які по всій видимості вона отримала в подарунок.

"Мама трьох синів, яка мріє про 🎀💞 сукню від коханої @gasanova_boutique ❤ ️🔥" - йдеться в повідомленні під постом.

Зірка "Афоні" Леонід Куравльов залишив після себе нерухомість на мільйони: не обділив нікого

Загибель знаменитого Афоні, Жоржа Милославського, а також виконавця ряду відомих ролей в радянському кінематографі трапилася 30 січня.

Незважаючи на те, що останні свої дні відомий радянський і російський актор провів у пансіонаті, у нього залишилося значне майно: п'ятикімнатна квартира в самому центрі Москви в будинку на набережній, яка коштує більше 1,023 мільйона доларів. Також у Куравльова є дача в Підмосков'ї. Артист давно склав заповіт, і майно буде поділено порівну між його дочкою і сином.

Скрін, відео YouTube Куравльов
Скрін, відео YouTube Куравльов

Володимир Зеленський передбачив долю України ще в "Кварталі 95": "Путін війна починати"

У мережі з'явився Старий ролик з часів "Вечірнього кварталу", коли Володимир Зеленський ще не був президентом, і навіть не замислювався про це. Це випуск досить старий, і був знятий ще до початку збройного конфлікту на Донбасі, який надалі став справжньою війною з Росією.

Там Володимир Зеленський, який на той момент навіть не мав президентських амбіцій грав сценку зі своїм товаришем Євгеном Кошовим.

"Путін війна починати, літак летіти, я з рушницею бігти, бомба падати, я какати" - сказав Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Подивіться в обличчя рідним": українці не хочуть чути жодних виправдань для Артемія Рябчука, який відібрав життя у товаришів

Стало відомо про те, що в соціальній мережі Facebook з'явилася група підтримки Артемія Рябчука. Того самого хлопця, який у місті Дніпро вбив п'ятьох товаришів по службі. Група з'явилася зовсім недавно, і на неї вже встигло підписатися близько трьох тисяч користувачів. Вони виступають на підтримку хлопця, який на тлі ніби як дідівщини і знущань ліквідував своїх товаришів по службі.

Крім того, зараз користувачі збирають кошти на адвоката для Артема Рябчука, а також просять підписати петицію із закликом скасувати довічний термін для хлопця.

Артем Рябчук, скріншот: YouTube
Артем Рябчук, скріншот: YouTube