ООН (Організація Об'єднаних Націй) знову ділиться прогнозом, стосовно населення України, яке, за їхніми даними, має скоротитися на 7 мільйонів чоловік вже до 2050 року.

В аналітичній довідці "Демографічні процеси" повідомляється, що однією з найсерйозніших причин - високий рівень смертності. І, за даними Держстату, населення нашої країни, станом на 1 грудня 2021 року, склало 41 млн 208 тис. В Україні має залишитися десь 35 мільйонів жителів до 2050 року.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

Все це через високий рівень смертності, низький коефіцієнт народжуваності, постійне зростання рівня зовнішньої міграції, а також через відсутність у жінок будь-якої можливості доглядати за дітьми і працювати. І, звичайно ж, однією з причин є недостатній рівень добробуту.

Там говориться, що скорочення в Україні - однією з найшвидших у світі. Всі раніше наведені факти руйнують челвоеческий капітал і основу для сталого розвитку. А високий рівень смертності - один з найвищих у Європі. Близько 1/3 українців помирають у віці до 65 років - все через поведінку з високим рівнем ризику і неінфекційних захворювань.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українці, фото: Facebook
Українці, фото: Facebook

Ще в ООН вважають, що через збільшені витрати на охорону здоров'я та пенсії є причиною подальшого навантаження на державний бюджет. Через це прогнозують зростання витрат складе 25% ВВП через 30 років.

Аналітична довідка, скріншот: ООН
Аналітична довідка, скріншот: ООН

Нагадаємо, в Україні запрацюють нові правила оформлення документів: на кону-годинник в чергах і до 2000 грн "з кишені"

Як повідомляв "Знай.ua" , у всьому світі "вбивчо" змінюється клімат: озера пропадають, а трупи" забуваються " в грязі

Знай.ua писав, все більше українців відмовляється народжувати дітей - причин багато: від гастриту до хорошої роботи