Колишній кандидат наук і народний депутат Ілля Ківа, який нерідко потрапляє в курйозні ситуації, відзначився в черговий раз. Політик вирішив поміркувати про мораль і сучасних дівчат. Відео опублікували в youtube.

Відомий народний депутат, а в минулому кандидат наук Ілля Кива відзначився в черговий раз. Так, цього разу у Політика поцікавилися як часто йому пишуть молоді дівчата. Він відповів, що часто отримує повідомлення і фото від представниць протилежної статі і нерідко досить пікантні.

Ілля Кива. Фото: скріншот youtube
Ілля Кива. Фото: скріншот youtube

Ілля Кива заявив, що мораль в сучасному суспільстві стрімко падає і домогтися дівчини стає все простіше, що знищує його інтерес "полювання".

"Мораль в сьогоднішньому суспільстві падає і жінки стають більш доступними, що якщо, чесно кажучи, знищує той інтерес полювання, який в нас завжди був присутній", - сказав народний депутат.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ілля Ківа, скріншот: Youtube
Ілля Ківа, скріншот: Youtube

Потім пішов коментар депутата, який незабаром також може стати мемом. За його словами домогтися розташування дівчини в наші дні простіше, ніж зробити чай.

"Тому сьогодні тра*нуть легше, ніж випити чаю", - підсумував Ілля Ківа.

Раніше Знай писав, математика не його сильна сторона: "кандидат наук" Ілля Ківа не впорався із завданням за 1 клас.

Нагадаємо, що шкільного кухаря застали зненацька в їдальні: накладав руками їжу в тарілки, діти зняли все на камеру.

Також ми писали, дівчина віддала нирку тяжкохворому коханому, але він "віддячив" її не по-чоловічому: зрадив і втік від своєї рятівниці.