У Канаді на мирну акцію протесту вийшли десятки тисяч громадян, учасників так званого "Конвою свободи". Зазначається, що це масштабний протест, ініційований канадськими водіями вантажівок проти примусової вакцинації та обмежень прав громадян. Про це йдеться на youtube-каналі "Злий еколог".

Повідомляється, що початок акції протесту відбувся ще тиждень тому 22 січня, коли до столиці Канади рушили десятки тисяч вантажівок. Дійство досить масштабне і в ньому беруть участь не тільки водії, а й прості люди, серед яких лікарі і навіть політики. Колона протестувальників розтягнулася на 480 кілометрів.

Акція протесту. Фото: скріншот youtube
Акція протесту. Фото: скріншот youtube

Далекобійники вимагають скасувати COVID-паспорти, які потрібні їм для припинення кордону. Відзначається, що парламент буде паралізований і люди стоятимуть до тих пір, поки влада не почує їх. Зокрема учасники протесту хочуть, щоб у відставку пішов прем'єр Джастін Трюдо і міністр фінансів Христі Фріланд.

Акція протесту. Фото: скріншот youtube
Акція протесту. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

За деякими даними "Конвой свободи" налічує близько 60 тисяч вантажівок, з яких 10 тисяч прибуло з США, щоб підтримати колег. Підкреслюється, що протест носить виключно мирний характер і ніякого насильства з боку учасників не буде.

Раніше Знай писав, десятки побитих, переломи і 74 затриманих - нардепи повідомили про наслідки мітингу під Радою.

Також ми писали, ФОПи зіткнулися з поліцейськими під Радою: є травмовані і затримані.

Нагадаємо, знайомилася з чоловіками в кафе, залишаючи їх без копійки і з кредитами: спритна шахрайка попалася на гарячому.