В українській столиці чисто випадково виявили доволі хитру начальницю відділення "Укрпошти". Справа в тому, що вже колишня заступниця начальника відділення періодично крала поштові марки.

Як би це не читалося фантастично, але їй вдалося накрасти майже на 800 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби київської прокуратури.

Поштові марки "Укрпошти", скріншот: YouTube
Поштові марки "Укрпошти", скріншот: YouTube

Повідомляється, що жінка в період з липня по серпень 2019 року, виконуючи обов'язки начальника відділення пошти, привласнила Поштові марки на загальну суму близько 800 тисяч гривень. Ними підозрювана розпорядилася, на власний розсуд.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

В даний момент ведеться слідство і вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Жінці пред'явлено звинувачення за ч.5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), яка передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Раніше повідомляли, пенсіонерка заявила, що "Укрпошта" залишила її без грошей: "Начальник відділення знала і забрала 12 тисяч".

Як повідомляв Знай.uа, відома IT-компанія вляпалася в мовний скандал, відмовили на посаді через українську: "Зашквар, обурення і купа інших епітетів".

Знай.uа писав, у Мінсоцполітики зробили важливу заяву про отримання субсидій - від 2 до 5 тисяч: хто претендує на допомогу від держави.