Багато хто пам'ятає страхітливо подія з Ленінградської області, що сталося під час водохресних купань під Гатчиною.

19 січня 2022 року місцева жителька стрибнула в ополонку на річці Оредеж. Вона не була для цього обладнана і її знесло течією прямо на очах у двох дітей. Їй кинулися на допомогу, але вже було занадто пізно. Минуло дев'ять днів пошуків і тіло жінки було виявлено біля села Вира - в 150 метрах від Різдвяного моста, вниз за течією - в кілометрі від ополонки.

Хрещення Господнє, скріншот: Youtube
Хрещення Господнє, скріншот: Youtube

Популярний в TikTok український священик вирішив відповісти на часто задається питання - де ж був Бог у цей момент.

"Чомусь у всіх своїх бідах ми звинувачуємо Бога. Я протягом вже декількох років кричу, кажу всім - не лізьте в ополонці. Це не православне. Спочатку це було в Йорданії", - розповідає священик.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Церква. Фото: скріншот Youtube-відео
Церква. Фото: скріншот Youtube-відео

Він зазначив, що цю "традицію" привезли туристи, але лише з метою вирощування гордині. Ні про яке очищення від гріхів і не йшло мови. Люди просто пірнали і хвалилися цим, так як інші не могли.

"Звертаюся до всіх вас - люди, майте голови на плечах. Запитуйте у священиків, якщо не знаєте, що це. Тому що, коли починаєш говорити вам, що цього робити не можна, тоді таке прилітає. Коли відбувається трагедія - знову ж таки звинувачуєте нас, Бога, Що таке сталося", - підсумував чоловік.

Церква, скріншот: YouTube
Церква, скріншот: YouTube

Нагадаємо, "Пила" : був найден моторошний покинутий будинок, де зі стелі звисають собачі хребти

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік у рясі священика влаштував неправославні розбірки на пошті: "Та пішла ти, тварюка!"

Знай.ua писав, взяли приклад з Melovin? 125 священиків-католиків зізналися у своїй орієнтації