Керування транспортним засобом без водійського посвідчення - серйозне правопорушення, яке суворо карається у всіх країнах світу. Однак чоловік з Великобританії примудрився десятиліттями водити автомобіль без прав і страховки і тільки на старості років попався правоохоронцям. Про це правоохоронці розповіли у соцмережі facebook.

Курйозний інцидент стався в місті Ноттінгем, що у Великобританії. У середу ввечері, 26 січня поліція патрулювала місто і зупинила чоловіка біля одного з магазинів. Під час перевірки виявилося, що за кермом чоловік 1938 року народження, який вже 70 років водити автомобіль не маючи ні страховки, ні водійського посвідчення.

Водій. Фото: скріншот youtube
Водій. Фото: скріншот youtube

Чоловік зізнався, що вперше сів за кермо ще в 12 років і відтоді керує автомобілем без будь-яких документів і до цього його жодного разу не зупиняла поліція. Правоохоронці перевірили інформацію про чоловіка по базі і з'ясували, що за всі роки за кермом він ніколи не привертав увагу патрульних. З'ясувалося, що водій жодного разу не потрапляв в аварії, не завдавав нікому травм і не пошкоджував інші автомобілі.

Автомобіль порушника. Фото: facebook
Автомобіль порушника. Фото: facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Через збільшення кількості камер ANPR в Ноттінгемі навіть у невеликих поїздках ви, ймовірно, зіткнетеся з камерою, тому переконайтеся, що ваші документи в порядку... тому що вона наздожене вас... одного разу", - попередили поліцейські інших водіїв.

Нагадаємо, що українських водіїв ловитимуть на живця, патрулем може виявитися будь-хто.

Також Знай писав, що водіям готують нову систему покарань, штрафи не рятують.

Нагадаємо, що в Україні повертають обов'язковий техогляд, до чого готуватися водіям.