У вівторок, 25 січня, в Україну прийде лютий мороз. Дощ зі снігом прогнозуються практично у всіх областях, крім північних і місцями центральних. Максимальна температура вдень до -8, вночі особливо холодно – до -17.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від 0 до -8 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -10 до -17 градусів.

У центральних областях температура вдень від -3 до -6 градусів, вночі – від -5 до -10 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -3 до -7, вночі – від -9 до -13 градусів.

У східних регіонах-вдень від -2 до -7, вночі – від -5 до -11. На півдні температура повітря-від -2 до -5 градусів вдень, нічна – до -7 градусів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Погода на 25 січня, фото Укргідрометцентр
Погода на 25 січня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 25 січня в Україні

25 січня вшановується пам’ять святої Тетяни. У народі цей день називали “Тетяна Водохресна”, “Бабин кут”. Якщо цього дня йшов сніг, то літо очікували дощове, якщо було морозно, ясно — літо обіцяло бути теплим, а рік — врожайним: “Якщо снігопад — влітку дощик частий”. А ось тепла заметіль на Тетяну і “гнилий вітер” (південний) були небажаними явищами, оскільки вказували на неврожай та засуху.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною