По столиці найбагатшої держави, розташованої в Перській затоці, був проведений масований обстріл

Про те, що Абу-Дабі, столицю Об'єднаних Арабських Еміратів обстріляли невідомі збройні формування, з використанням ракет, вночі на цей понеділок, 24-е січня, помітно в кадрах шокуючого відео, опублікованого інформаційним агентством "Reuters".

Абу-Дабі. Фото: скріншот Youtube-відео
Абу-Дабі. Фото: скріншот Youtube-відео

Як можна зрозуміти, глянувши на нічне небо цього великого міста, атаку успішно відбили, перехопивши чужі ракети з використанням засобів ППО, але місцеві жителі були все ж розбуджені вибухами й сиренами: небо на Абу-Дабі просто закрили від повітряного сполучення, але спалахи були явно численними, що змушує вдаватися до питання, хто і з якої причини здійснив дане безуспішне вторгнення.

Стало відомо, що атака на Об'єднані Арабські Емірати, здійснена силами хуситів, і завдяки ППО були успішно перехоплені дві балістичні ракети - залишки впали на півдні країни, поранивши двох іноземців, і завдавши шкоди промисловому району.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що шахраї почали обманювати українців, підробляючи чеки на великі суми, подробиці не порадують.

Також раніше ми інформували про те, що в одному з міст Сполучених Штатів Америки, було виявлено тіло чоловіка, практично повністю вкрите безліччю різноманітних рептилій.

А до цього наш портал повідомляли про те, що американцеві несказанно пощастило - чоловік отримав у спадок кілька раритетних "Мустангів", один з яких коштує близько 1 мільйона доларів США.