49-річний чоловік був оголошений мертвим після того, як поліція і пожежники знайшли його тіло поруч з десятками змій у його будинку після того, як його сусід побачив його без свідомості.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік був знайдений мертвим, лежачим на підлозі свого будинку в оточенні понад 100 отруйних змій, включаючи 14-футового бірманського пітона.

Поліція була викликана до нього додому в Меріленді, США, після того, як його стривожений сусід пішов перевірити його після того, як не бачив його більше одного дня.

49-річний чоловік був помічений на підлозі без свідомості, перш ніж служби екстреної допомоги увірвалися в його будинок і оголосили його мертвим серед рептилій на місці події.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Новини
Новини

Влада підтвердила, що не було ніяких доказів нечесної гри, і заявила, що його сусіди не знали, що у власності були змії.

Дженніфер Харріс з управління з контролю за тваринами округу Чарльз сказала, що вони "позначили і упакували" більше 125 змій, що представляють собою суміш різновидів.

Вона сказала, що, хоча Змії були найбільшою колекцією, яку голова зоотехніки округу бачив за 30 років роботи, сусідам нема про що турбуватися.

"Я хочу запевнити громаду і всіх, хто живе в цьому районі, ми не бачили, щоб будь-яка з змій не була належним чином захищена або могла втекти. Я знаю, що люди були стурбовані тим, що може бути якась небезпека для людей, що живуть поблизу, але на даний момент ми не виявили і не визначили, що жодна з змій насправді не була захищена після смерті цього джентльмена".

Новини
Новини

Поліція підтвердила, що тіло чоловіка було доставлено в управління Головного судово-медичного експерта в Балтіморі для розтину. Його особистість поки не розголошується.

Нагадаємо, що вчені показали черепашку-мутанта.