Українка заявила про те, що була обдурена клієнтом. Відповідний пост з'явився на телеграм-порталі ХС.

За словами дівчини, 15 Січня один з клієнтів забрав товару на сім тисяч гривень, використовуючи підроблену квитанцію про оплату. Для того щоб втертися в довіру розповів зворушливу історію.

Квіти, фото "20 хвилин"
Квіти, фото "20 хвилин"

"Зі сльозами на очах почав розповідати, що народжує дружина, він дуже поспішає, а гроші перевів. Благав відпустити, клявся, що денюжка пішла. Вина 100% моя, я піддалася на поспіх і тиск з боку "покупця", увійшла в положення, довірилася і в результаті обман на 7+ тис грн!",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Жінка зазначила, що намагалася зв'язатися з чоловіком, але він той не брав трубки і згодом її заблокував. Українка закликала жінку, яка отримала букет від нього, звернути увагу на особистість людини поруч.

"Я в шоці з того, як дорослий чоловік міг вчинити так з беззахисною дівчиною і жити після цього спокійно. Впевнена, ти побачиш, побачать твої друзі, родичі...а якби так вчинили з твоїм близькою людиною?",- повідомила вона.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що начальник впав з даху і загинув на місці, показуючи, як швидко збивати бурулькі. Глава будівельного підприємства в Нижньому Новогороді пред'явив претензії своїм співробітникам про те, що вони занадто повільно і мляво збивають лід з даху.

Також портал Знай.uа повідомляв, що хлопчика змусили скупатися в крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною. Подія трапилася в місті Комсомольськ-на-Амурі в Хабаровському краї, за іншою інформацією-в селищі Юність.

Крім цього, ми повідомляли, що удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.