В одному з міст, розташованому в США, новий власник отримав у спадок відмінні авто

Про одну, вельми вагому знахідку, виявлену в штаті Джорджія, США, коли у величезній купі сміття, несподівано виявилося цілих три машини, "Mustang K-Code", 1965-го року випуску, "Mustang Convertible" кінця 20-го століття і "масклкар" - "Mustang Shelby GT350", який виробили не багато, і не мало, а цілих 57 років тому, показали й розповіли в YouTube-каналі"American Mustangs".

Знахідка. Фото: скріншот Youtube-відео
Знахідка. Фото: скріншот Youtube-відео

За словами очевидців, авто тривалий час просто стояли без будь-якого руху і належного техобслуговування, і найбільше, як не дивно, роки сумно відбилися на "Mustang Shelby GT350": корпус машини поглинений корозією, а лакофарбове покриття потріскалося і частково облізло. Втім, салон відрізняється непоганим збереженням, і з цієї причини, новий власник унікального "Мустанга" вирішив не напружуватися, і самостійно перебрав 8-клапанний силовий агрегат, вставив оновлений паливний бак, систему вихлопу і трансмісію - воскрешений з небуття "Мустанг" вдалося відразу завести.

Звалище авто в Дубаї, carscoops
Звалище авто в Дубаї, carscoops

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі в планах теперішнього, зачарованого знахідкою власника, повноцінна модернізація авто, а потім і продаж культової машини: в серію ця модель, спущена з конвеєра в 1965-му році, пішла тільки в 562 одиницях, що дозволяє вважати її раритетною, і отримати після реалізації не менше 1 мільйона доларів.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що на кордоні з Туреччиною перекинулося НЛО з вантажем золота, Гороховський заздрить.

Також раніше ми інформували про те, що у Євгена Клопотенка не вистачило фантазії на смачне меню через скромний державний бюджет.

А до цього наш портал повідомляли про те, що після нічної поїздки матері двох дітей почав надзвонювати невідомий таксист.