Продовжуємо говорити в 2022 році про важливі новини, про наших улюблених домашніх тварин - про котиків.

Нещодавно ми відповідали на дуже цікаве питання - як пухнасті хвости стали головним показником правильно підібраного розміру лотка і бортиків, а зараз поговоримо на тему того, чому коти не показують біль. Якось експерт в цьому питанні був здивований, коли у його кота був розколоте Ікло, в результаті невдалого удару щелепою, але тварина поводився, як зазвичай, будучи в такому стані пів дня.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Він просто терпів цей біль, благо згодом був похід до ветеринара, знеболювання, підтвердження, що дійшло до нерва і подальше видалення ікла. Чоловік вивчив інформацію, звернувся до фахівців і вони підтвердили факт того, що хижаки влаштовані таким чином, що вони не будуть показувати іншим тваринам свою слабкість і страждання - це звичайний закон виживання.
Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Завжди потрібно звертати увагу на будь-який прояв нездужання у котів. Їм дуже погано, якщо ви помітили цей процес. Є відразу кілька ознак, що пухнастику боляче - у нього немає бажання грати, як раніше, як і інтересу до навколишнього середовища; він просто лежить і спить, більше звичайного; перестав їсти і навіть, що найголовніше - він може не точити кігті і вмиватися.

Нагадаємо, як правильно підібрати розмір лотка, щоб кіт не какав повз: головні проблеми та поради

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", серцевий фермер врятував сотні рогатих красенів від рук браконьєрів - могли загинути, але отримали нове життя в Карпатах: "заборонено стріляти"

Знай.ua писав, Ми більше не побачимо цих милих істот? Коали, що стали символом Австралії, можуть назавжди зникнути