Допомога по безробіттю 9500 грн і "бонуси" для студентів - свіжі ініціативи парламенту

Ініціативи щодо збільшення розміру штрафів до 8500 грн і введення штрафних балів для водіїв, ініційовані у Верховній Раді під час новорічних свят, тисячі українців відверто назвали "здирницькими". Схоже, нардепи вирішили згладити ситуацію і запропонували кілька "бонусних" законопроектів.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Сучасний "Карлсон" вже 10 років живе на даху багатоповерхівки: побудував собі фазенду з городом

Ще кілька років тому, на даху однієї 12-поверхівки в Київ був помічений невеликий будиночок з городом, який побудував заповзятливий пенсіонер. Споруда з'явилася десь 10 років тому, складається вона з двох кімнат, яскравих кольорів в горщиках. Поруч турнік для занять спортом і шикарний вид на Трьохсвятительську церкву, Московський міст, розташовуючись по вулиці Лаврухіна в масиві Троєщина.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Київський "Карлсон", скріншот: Youtube
Київський "Карлсон", скріншот: Youtube

Штрафуватимуть майже на 9000 гривень: коли за законом треба міняти гуму влітку і взимку, щоб не нарватися на неприємності

Чиновники вирішили карати водіїв, які не стежать за сезонною зміною шин. Незабаром за керування автомобілем на "лисій" гумі власникам може загрожувати штраф у розмірі 8,5 тисяч грн. Крім того, в залежності від складності ситуації, водіїв можуть навіть позбавляти посвідчень.

Штрафи за гуму, фото "Джедаі"
Штрафи за гуму, фото "Джедаі"

Борошно, яйця і навіть дешеві макарони: звідки беруться завищені ціни в супермаркетах на продукти, які повинні коштувати копійки

В Україні за рік значно подорожчали продукти. Ціни на сировинні продукти зросли майже на 12%, а оброблені – на 13%. Однак, в деяких випадках ціна може залежати від того, в якому супермаркеті ви купуєте продукти.

Чому у супермаркетах різна ціна на однакові продукти, скріншот
Чому у супермаркетах різна ціна на однакові продукти, скріншот

Від яких хвороб найчастіше гинуть українці: МОЗ здивувало, показавши перелік

На офіційній сторінці "Коронавірус_інфо" в месенджері Telegram, Viber щодня з'являється багато корисної інформації, з приводу руху пандемії в рамках України та світу. Поговоримо про найпоширеніші причини смертності в Україні.

"За січень-листопад 2021 року в Україні зафіксовано 649 999 летальних випадків. Найбільша кількість смертей була викликана хворобами системи кровообігу, зокрема ішемічною хворобою серця. COVID-19 за цей період забрав життя 76 949 осіб і став другою найпоширенішою причиною смертності", - йдеться в публікації.

Коронавірус, скріншот: Youtube
Коронавірус, скріншот: Youtube

Тіну Кароль показали поруч з батьком і братом на рідкісному сімейному фото - усміхнена, але самотня: "Як же не вистачає..."

Цього разу в мережі з'явився знімок Тіни Кароль разом з батьками - з рідним братом, з сином і батьком. Фото зробили під час одного з сімейних вечорів. Щасливе сімейство сидить перед ноутбуком і щось спостерігає. Веніамін ще маленький. Зліва від нього можна побачити брата Тіни Кароль, вона сидить праворуч. А позаду мама і батько.

Тіна Кароль, скріншот: Youtube
Тіна Кароль, скріншот: Youtube