Чоловік розповів сумну історію про те, як дівчина кинула його через кілька тижнів після того, як він пожертвував свою нирку її матері. Крім того, вона вийшла заміж за іншого.

Узіель Мартінес з Нижньої Каліфорнії, Мексика, розповів про свою історію у відео TikTok. Як заявив чоловік, він пожертвував свою нирку, щоб врятувати життя матері своєї подруги. Але, та вирішила йому незвично "віддячити". Через місяць після операції дівчина кинула молодого чоловіка і вийшла заміж за іншого.

"Я пожертвував нирку її матері, вона пішла від мене і через місяць вийшла заміж", - поділився Узіель.

Відео було зроблено в рамках TikTok-тренда, суть якого в тому, що чоловіки розповідають про свій найгірший досвід з колишніми дівчатами.

Історія чоловіка зібрала понад 14 мільйонів переглядів і потрапила в заголовки місцевих газет. Користувачі Мережі підтримали Узіеля, сказавши: "Не дивись так сумно, вона втратила прекрасного джентльмена. Продовжуй рухатися вперед і знайди ідеальну жінку, яка тебе буде цінувати".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Після того, як відео стало вірусним, Узіель запевнив усіх у тому, що зовсім не страждає і вже відпустив цю ситуацію. В іншому відео він сказав: "Насправді я в порядку, я в порядку емоційно, я думаю, що і вона. Я нічого проти неї не маю, ми в хороших відносинах". Він додав, що вони не друзі, але і не ненавидять один одного.

Узіель Мартінес
Узіель Мартінес

Нагадаємо, жінка з 65% опіків тіла на півроку залишилася одна з двома дітьми через роботу чоловіка: "Вірила, що не виживу без нього"

Як повідомляв Знай.uа, 17-річний підліток набила татуювання в спальні незнайомого чоловіка, але швидко про це пошкодувала

Також портал Знай.uа писав, що сучасний "Карлсон" вже 10 років живе на даху багатоповерхівки: побудував собі фазенду з городом