У мережі розповіли історію маленької дівчинки, якій лікарі поставили діагноз рідкісний генетичний розлад.

Тетяна Леонов і Еван Діксон зараз планують переїхати за кордон для того, щоб однорічна дочка взяла участь у медичних випробуваннях. Завдяки ним буде можливість того, щоб вона повернулася до нормального життя. Про це повідомили у виданні 7news.

Пара вперше помітила, що їх маленька дівчинка розвивається не так, як більшість немовлят, всього через кілька місяців після її народження в жовтні 2020 року.

Дівчинка з синдромом, фото: вільне джерело
Дівчинка з синдромом, фото: вільне джерело

Вони відразу ж вирушили до лікаря, які ошелешили батьків тим, що у неї синдром Ангелмана, яке ще відоме як синдром посмішки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Синдром Ангелмана-це генетичне захворювання, яке впливає на нервову систему, і люди, у яких воно є, потребуватимуть підтримки протягом усього життя.

Це означає, що Міллі буде боротися з розумовою відсталістю, серйозними порушеннями мови, затримкою розвитку, виснажливими судомами, а також проблемами з рухом і рівновагою протягом усього свого життя.

Дівчинка з синдромом, фото: вільне джерело
Дівчинка з синдромом, фото: вільне джерело

Це захворювання зустрічається приблизно у одного з 15 тисяч немовлят у світі.

Зараз пара сподівається переїхати за кордон, щоб їх дитина взяла участь в експериментальному лікуванні. Тим не менш, поїздка буде коштувати дорого, і пара запустить онлайн-збір коштів, щоб зібрати півмільйона доларів.

Нагадаємо, що українців попередили про те, що насправді робить covid-19 з організмом: "летальна реакція"

Раніше повідомлялося, що вРачі не зафіксували летальних випадків від вірусу "Омікрон": Заява ВООЗ

Також, в які країни Європи можуть потрапити українці: МОЗ опублікувало інтерактивну карту "зелених " і" червоних " зон