У Чернівцях пес тиждень потрапив у пластикову пляшку і не міг пити і їсти протягом тижня. Про це повідомляє портал ТСН.

Неймовірна історія порятунку зворушила українців після того, як журналісти українського телеканалу зняли про інцидент сюжет.

Пес
Пес

Нещасну тварину помітили у приватному секторі міста. Пес відчайдушно бігав і не розумів, як звільнитися, він не підпускав до себе людей. Небайдужі викликали зоозахисників, але тварина втекла від них.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Волонтерам довелося близько тижня ходити вулицями для того, щоб виявити зниклу тварину. Однак врешті-решт собаку знайшли і безболісно дістали його з пластикової пляшки.

Після цього собаку відвезли до ветеринарів. Собака отримала стрес, який пройде через кілька днів. Ветеринари збираються прищепити собаку і після цього почнуться пошуки господаря собаки.

Нагадаємо, ведмедів у Карпатах через тепло мучить безсоння - їх перестають багато годувати: "сплять тільки шестеро"

Також портал Знай.ua Серцевий фермер врятував сотні рогатих красенів від рук браконьєрів - могли загинути, але отримали нове життя в Карпатах. Місцевий підприємець придбав за свій рахунок близько сотні благородних оленів для національного парку.

Знай.uа повідомляв, що уряд прирівняв домашніх тварин до повноправних членів сім'ї. Тепер вони мають право на отримання ідентифікаційної картки, яка буде внесена в національну базу даних. Також тварин прирівняють до справжніх розумних істот, а не об'єктів. До того висновку дійшов уряд Іспанії