Тіло хлопчика 2010 року народження, якого шукали з серпня минулого року, виявили закопаним у погребі на території приватного будинку.

Як повідомили Нацполіції, тіло знайшли 16 січня, в погребі на території приватного будинку в селищі міського типу Якимівка, в Запорізькій області. У причетності до його смерті підозрюються двоє раніше судимих чоловіків, 45 і 25 років. Зараз правоохоронці роблять все можливе для їх затримання.

Учень школи-інтернату вийшов з дому 28 серпня 2021 року близько о 16:00. Відтоді його розшукували правоохоронці та волонтери.

Пошуки Максима Самофалова
Пошуки Максима Самофалова

У поліції встановили, що двоє чоловіків 1976 і 1996 років народження викрали хлопчика в серпні 2021 року, тримали в підвалі протягом двох тижнів, а потім вбили. Старший з підозрюваних 9 років перебував за ґратами за скоєння тяжких злочинів. Наразі поліцейські вживають невідкладних заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання зловмисників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Максим Самофалов, zabor.zp
Максим Самофалов, zabor.zp

Правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за ч.2, ч. 3, ч. 12 ст. 115 "Умисне вбивство" та ч. 3 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу України.

Поліція - фото Патрульна поліція України
Поліція - фото Патрульна поліція України

Нагадаємо, лижник зніс 5-річну дівчинку на трасі в горах, малятко не вижило: доставляли вертольотом, але не встигли врятувати

Як повідомляв Знай.uа, група українців вирішили залізти на Говерлу незважаючи на погану погоду: лавина зійшла несподівано і поховала туристів

Також портал Знай.uа писав, що годовану дитину знайшли в під'їзді гуртожитку з ножовими пораненнями: мав бути з нянею