Тіло хлопчика 2010 року народження, якого шукали з серпня минулого року, виявили закопаним у погребі на території приватного будинку.

Як повідомили Нацполіції, тіло знайшли 16 січня, в погребі на території приватного будинку в селищі міського типу Якимівка, в Запорізькій області. У причетності до його смерті підозрюються двоє раніше судимих чоловіків, 45 і 25 років. Зараз правоохоронці роблять все можливе для їх затримання.

Учень школи-інтернату вийшов з дому 28 серпня 2021 року близько о 16:00. Відтоді його розшукували правоохоронці та волонтери.

Пошуки Максима Самофалова
Пошуки Максима Самофалова

У поліції встановили, що двоє чоловіків 1976 і 1996 років народження викрали хлопчика в серпні 2021 року, тримали в підвалі протягом двох тижнів, а потім вбили. Старший з підозрюваних 9 років перебував за ґратами за скоєння тяжких злочинів. Наразі поліцейські вживають невідкладних заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання зловмисників.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Максим Самофалов, zabor.zp
Максим Самофалов, zabor.zp

Правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за ч.2, ч. 3, ч. 12 ст. 115 "Умисне вбивство" та ч. 3 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу України.

Поліція - фото Патрульна поліція України
Поліція - фото Патрульна поліція України

Нагадаємо, лижник зніс 5-річну дівчинку на трасі в горах, малятко не вижило: доставляли вертольотом, але не встигли врятувати

Як повідомляв Знай.uа, група українців вирішили залізти на Говерлу незважаючи на погану погоду: лавина зійшла несподівано і поховала туристів

Також портал Знай.uа писав, що годовану дитину знайшли в під'їзді гуртожитку з ножовими пораненнями: мав бути з нянею