11 січня в місті Обнінськ помер вісімнадцятирічний хлопець. Про це повідомляє портал kaluga24.tv.

Йдеться про Артема Волкова, який напередодні гуляв з друзями і зробив сальто у дворі будинку. На жаль, хлопець не розрахував акробатичну вправу, і вдарився грудною кліткою об перила. Увечері більше в грудях посилилася, тому мати Артема відвезла хлопця в клінічну лікарню № 8.

На подив, лікарі не знайшли нічого серйозного у хлопця, а лише прописали "Кеторол" і відпустили додому. На наступний день хлопцеві стало дуже погано. Попри те, що його мати викликала машину швидкої допомоги, але вона не встигла - Артем помер до приїзду.

Ситуацію прокоментував губернатор Калузької області Володимир Шапша.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Жахливий, несправедливий випадок. Мати втратила сина, всі ми - молодого, доброго хлопця. Непоправна втрата. Від щирого серця приношу глибокі співчуття. Зрозуміло, буде проведена перевірка. Але цього недостатньо. Люди чекають рішень і чітких дій щодо лікарні", - повідомив він.

Нагадаємо, мужчина підпалив супермаркет зсередини, як раптом у справу "втрутилися" феєрверки: образа зайшла занадто далеко

Як повідомляв Знай.uа, малолітні розбійники зі сніжками в руках полюють на лобове скло авто, є постраждалі

Також портал Знай.uа писав, що еа студента обвалилася стеля прямо під час заняття в училищі: у хлопця множинні травми голови