Злість і лють: таксист відмовився відвезти хвору дитину в лікарню, тому що у батька не було маски.

Водій таксі нібито відмовився відвезти малюка в лікарню, тому що його батько не носив маску в машині. 25-річний Джозеф Робертон стверджує, що з медичної точки зору він звільнений від цього. Чоловік і його партнер Рубі Уолш замовили таксі в фірмі DG Cars в 1:16 ранку в четвер, 6 січня, помітивши, що обличчя їх 18-місячного сина Луї Робертсона почало опухати. З його очей почав текти гній.

Дитина
Дитина

64-річний Павло Зібров разом з Jerry Heil вкрав хлопців у Ксенії Мішиної: Льоша Тригубенко не може натішитися.

Відомий український співак і Народний артист України Павло Зібров поділився кадрами зі зйомок кліпу з молодою виконавицею Jerry Heil. Павло Зібров має чимало шанувальників, тому він любить частенько радувати їх новими фото, відео або просто цікавими новинами з особистого і професійного життя в соцмережах. Цього разу в ТікТок Зібров вирішив поділитися невеликим шматочком відео того, як знімали кліп Jerry Heil на пісню "С Днем Рождения меня".

Павло Зібров, скріншот: Instagram
Павло Зібров, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У Києві водія, який накинувся на перехожого з кулаками, взяли під варту: може сісти на 8 років.

Водій, який важко травмував перехожого у Дніпровському районі столиці, перебуватиме під вартою. 15 Січня, районний суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 992 тисячі гривень. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Національна поліція, фото Знай.uа
Національна поліція, фото Знай.uа

Українським заробітчанам полегшили життя в Польщі-виїхати тепер набагато легше: президент підписав пару законів.

Президент Польщі Анджей Дуда підписав зміни у кілька законів, за допомогою яких українці тепер можуть в'їхати на територію сусідньої країни на заробітки за спрощеною системою. Були підписані деякі поправки, акти з компенсації за доходи, втрачені муніципалітетами, Про внесення змін до певних актів у зв'язку з продовженням здійснення програми розвитку сільських районів, поправки для іноземців та інше. Частина з них значно спрощують працевлаштування.

Заробітчани. Фото: Запорізькі вісті
Заробітчани. Фото: Запорізькі вісті
Заробітчани. Фото: Запорізькі вісті

Юну вчительку молодших класів забили під час пробіжки, сумує вся школа: "школярі спустошені".

22-річна Ешлінг Мерфі бігла уздовж берегів Гранд-Каналу в Талламорі, Ірландія, 12 січня близько 16:00, коли на неї жорстоко напали. Повідомляється, що чоловік зі Східної Європи у віці 40 років був заарештований. Дві жінки були свідками нападу і бачили, як підозрюваний зник з місця події. Незабаром після цього його затримали.

Місце вбивства Ешлінг Мерфі
Місце вбивства Ешлінг Мерфі