У Берліні відкрився Музей огидної їжі (Disgusting Food Museum), в якому можна побачити і жаб'ячий смузі, і шніцель з вимені, і зміїне вино... очі вівці в томатному соусі, тарантул у фритюрі.

Відвідувачам дають пакетик для блювоти замість вхідного квитка, бо він більш корисний в цьому закладі. Музей містить 80 екзотичних страв і напоїв з огидними назвами. Там можна знайти, крім того, що було названо раніше, бичачий пеніс, собаку, приготовлену на грилі, коров'ячу кров. Їх навіть можна придбати в музейному магазині, спробувати в дегустаційному барі. Всі вони не вигадані, а дійсно використовуються в усьому світі.

Експонат музею, скріншот: Youtube
Експонат музею, скріншот: Youtube

У європейців подібне може викликати блювотний рефлекс, але у представників інших культур - викликати слину. Наприклад, зміїне вино є алкогольним напоєм з секретом виробництва, який полягає в тому, щоб помістити отруйну (бажано) змію в банку і залити її рисовою горілкою, хлібним спиртом. Воно дуже популярно у всій Південно-Східній Азії. Подейкують, що Зміївка, приготована за всіма правилами, має цілющі властивості.

Експонат музею, скріншот: Youtube
Експонат музею, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Мартін Фелькер - директор даного музею - заявляє, що кожен розділ можна сприймати, як меню. Бо групують експонати згруповані за видами продуктів.

Експонат музею, скріншот: Youtube
Експонат музею, скріншот: Youtube

Нагадаємо, занадто дороге задоволення: у мережі показали перший у світі літаючий басейн

Як повідомляв "Знай.ua", байкер створив помісь мотоцикла і машини, "звір" на 4 колесах - як виглядає Франкенштейн у світі авто

Знай.ua писав, скіфське золото повернуть Україні? Стало відомо про долю 2100 прикрас, які 8 років гуляли по світу