На офіційній сторінці пресслужби операції об'єднаних сил (ООС) в соціальній мережі Facebook діляться реакцією на все, що відбувається на Донбасі.
Там намагаються щодня розповідати історії воїнів ЗСУ, які ризикують власними життями заради існування мирних українців. Черга дійшла до 23-річного старшого бойового медика Олені, яка служить у механізованій бригаді, яка виконує обов'язки на території ООС.

На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook
На Донбасі бойовики обстріляли населений пункт, фото: Facebook

Вона вже три роки перебуває на Донбасі, виконуючи завдання за призначенням і, звичайно ж, будучи завжди напоготові прийти на допомогу хворим і пораненим. До служби вона встигла закінчити Бердянський медичний коледж. І вже згодом, у фельдшерській бригаді швидкої допомоги, вона придбала величезний досвід, так як самостійно приймала рішення про схему надання необхідної допомоги.

"Одного разу ми приїхали на виклик до молодої ще жінок. Вдома були її чоловік і син. І хоча ми всі знали, що прогнози невтішні, але сподівалися, що цього разу не віддамо її в руки смерті. На жаль, пацієнтка померла вже на шляху до лікувального закладу. Дуже шкода, 41 рік-взагалі не вік, щоб вмирати", - зізнається Олена.

Українки в армії. Фото: UBR
Українки в армії. Фото: UBR
Українки в армії. Фото: UBR

Через 8 місяців роботи в швидкій допомозі, вона вирішила приєднатися до братства бойових медиків. У 2019 році вона потрапила на Донбас. І незважаючи на важкі будні, коли іноді доводилося констатувати смерть військовослужбовців, вона зустріла майбутнього чоловіка, з яким познайомилася під час навчань на полігоні пару років тому. Не відмовилися вони і від весільної сукні з букетом нареченої, які вдалося втілити в життя під час відпустки.

Нагадаємо, молода українка проміняла кар'єру в банку на військову форму: служить у ЗСУ разом з чотириногою улюбленицею Бонні

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", морський піхотинець був справжньою зіркою на сцені, але відправився на Донбас, щоб не брехати собі: "постійне відчуття..."

Знай.ua писав, Руслан ще в школі знав, що опиниться на Донбасі заради захисту України: 2013-2014 роки прожив на власні очі