Фотографу-любителю Остіну Томасу вдалося сфотографувати птаха під час поїздки до Греції, де він побачив, як пелікан грубо розкинув руки.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

55-річний фотограф-любитель Остін Томас подорожує по світу, роблячи приголомшливі знімки дикої природи з 2007 року, коли він купив свою першу камеру.

Йому вдалося зробити свій останній неймовірний знімок під час недавньої поїздки до Греції, де він помітив кучерявого пелікана на озері Керкіні в регіоні Македонії.

Пелікан
Пелікан

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

55-річний чоловік з Рейнфорда в Мерсісайді пояснив: "Озеро було замерзлим і покритим снігом, тому, коли він приземлився, його ноги зісковзнули, і так само, як люди викидали руки, намагаючись відновити рівновагу, він зробив те ж саме своїми крилами. Через це на цій фотографії здається, що пір'я на кінцях його крил салютували в мою сторону. Це була секундна реакція пелікана на мене, але як тільки він прийшов у рівновагу, він знову став «нормальним»».

Кучерявих пеліканів можна знайти на заході від Греції до Тайванської протоки на сході.

Пелікани
Пелікани

Це найбільший представник сімейства пеліканів і одна з найбільших прісноводних птахів у світі.

Нагадаємо, що у мережі розповіли, що ведмеді не можуть спати через глобальне потепління.

Також портал "Znaj" писав, що у мережі повідомили, як вода з кранів шкодить здоров'ю котиків.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як мавпи вбили цуценят, кидаючи їх з даху.