В ефірі передачі ТСН на телеканалі "1+1" з'явився сюжет про погоду в Закарпатській області, яка заважає місцевим жителям.

Це стосується ведмедів в реабілітаційному центрі, які досі не впали в сплячку через занадто теплу погоду. Їм потрібно, принаймні, близько -10 градусів. Через те, що клишоногі недосипають, вони можуть стати нервовими і млявими.

Ведмідь Барт II, скріншот: YouTube
Ведмідь Барт II, скріншот: YouTube

"Для міцного сну ведмедям необхідні стійкі морози в мінімум 10 градусів. З 32-х жителів Закарпатського звіринця поки сплять тільки шестеро. Інші гуляють вольєрами на радість туристам", - йдеться в ролику.

Однак українців заспокоюють, бо на здоров'я ведмедів відсутність сплячки ніяк не впливає, але подібні погодні умови ставлять під загрозу жителів місцевих населених пунктів, так як клишоногі, які живуть на волі, можуть спускатися в села в пошуках їжі. Відомо і те, що в барлоги, поки тепло, зараз ходять тільки Ведмедиці, яким скоро народжувати, що вони роблять під час сплячки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Компанія ведмедів, скріншот: Instagram
Компанія ведмедів, скріншот: Instagram

"Може мені теж урізати раціон? Безсоння замучила...", "Спробуйте їм колискову заспівати", "Легалізуємо коноплю, коноплю лікують", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дуже смішну панду зловили на гарячому, коли вона перелазила вольєр в зоопарку

Як повідомляв "Знай.ua", компанія привітних ведмедів перекрила шосе, водії ледь не оніміли: "Мама годувала їх зефіром, як вони її не з'їли..."

Знай.ua писав, на 22-му році життя загинула зірка "Гри престолів", цілий рік бився з хворобою