Штат Махараштра в Індії став полем кривавої битви, оскільки мавпи і собаки, схоже, оголосили війну один одному, мабуть, після того, як зграя собак вбила дитинча мавпи.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

В індійській провінції Махараштра, схоже, вибухнула війна між мавпами і собаками .

Повідомляється, що мавпи вбили 250 собак, перенісши їх на дах високих будівель і скинувши їх.

За словами місцевих жителів, бойові дії почалися після того, як зграя собак вбила дитинча мавпочки.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Згідно з місцевим новинним сайтом News18, в селі Лавул не залишилося жодної собаки.

Мавпа і собака
Мавпа і собака

Відеокліпи, що з'являються з цієї області, підтверджують повідомлення. На одному зображенні можна побачити мавпу, що несе цуценя до краю будівлі, а на іншому - зграя собак, що переслідує мавпу.

Здається, що насильство поширюється, мавпи нападають на людей, коли ті намагаються захистити своїх вихованців.

Також є повідомлення про напади на маленьких дітей банд мавп. Згідно з одним тривожним повідомленням, восьмирічна дитина була схоплена зграєю мавп, які намагалися потягнути дитину, перш ніж їх прогнали дорослі, які кидали каміння.

Мавпи в Індії, схоже, стали більш агресивними за останні кілька років, а блокування коронавірусу посилила і без того тривожну тенденцію.

Мавпа
Мавпа

Спеціальний загін мавпячої поліції, озброєний катапультами, був розгорнутий, щоб сформувати сталеве кільце навколо президента США Дональда Трампа, коли він відвідав Тадж-Махал в 2020 році.

У мальовничому мавзолеї 17-го століття мешкає близько 600 макак-резусів, які відомі тим, що тероризують приїжджих туристів.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", чоловік врятував мавпу рот в рот.