Починаємо 2022 рік з важливих новин про наших улюблених домашніх тварин - про котиків.

Ми відповімо на дуже цікаве питання - чи можна пухнастикам пити водопровідну воду, адже люди періодично можуть захоплюватися тому, як їх красунчики п'ють з ванни або з-під крана. Але це чергове нагадування про тваринний інстинкт, бо капає вода говорить лише про те, що вона свіжа, а її більший обсяг - про кращу чистоту.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Господар одного з котиків заявив, що в якийсь момент він почав пити з відра, а він, по дурості, навіть не звернув на це увагу. Хоча з часом у нього почалися проблеми з сечостатевої, а чоловік став вивчати цю ситуацію і згодом з'ясував, що хлор, розчинений у воді, на нас і кішок діє абсолютно по-різному.

Для пухнастиків - це токсична отрута. Хлор може завдати істотної шкоди травній і сечовидільної системам, якщо вживання жидвости відбувається на регулярній основі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Здоровий дорослий кіт повинен випивати близько 50 мілілітрів води за день, на кілограм ваги. Якщо пухнастик стільки не випиває, обдуріть його - купіть фонтанчик, який створює ефект чистої води, фільтрує крихти їжі і інший потрапив сміття.

Нагадаємо, топ-5 небезпек для котів у святкуванні Нового року: приберіть це подалі, щоб свято не стало трагедією

Як повідомляв "Знай.ua", дівчина купила пухнасту грудочку на лапках, а отримала 15-кілограмового звіра - лізе на ручки і гарчить, як вовк

Знай.ua писав, випадково потрапить коту на шкіру і викличе смертельні судоми: від яких домашніх рослин краще позбутися