Пара відзначила 81 річницю весілля, хоча ще на початку їхніх відносин друзі попереджали, що ці стосунки довго не триватимуть.

Рон і Джойс Бонд 4 січня відсвяткували 81-ту річницю весілля, що принесло їм звання найдовшої подружньої пари у Британії, за даними SWNS.

"Ми ніколи не очікували досягти 81 року шлюбу, ми знаємо, що нам дуже пощастило досягти цієї дивовижної мети. Відчуття чудові! У наших стосунках немає головного, ми обидва даємо і беремо", - сказала 100-річна Джойс.

Рон і Джойс Бонд 4 січня відсвяткували 81-ту річницю весілля
Рон і Джойс Бонд 4 січня відсвяткували 81-ту річницю весілля

102-річний Рон каже, що іноді буває важко, однак важливо працювати над своїми стосунками та берегти людину, яка з тобою поруч.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Іноді життя буває важким, але ми працюємо разом. Ми теж піклуємося один про одного", - зазначив він.

Пара одружилася в 1941 році. Вони обидва кажуть, що це було кохання з першого погляду, однак їхні друзі були не дуже вражені цим. Вони попереджали Рона і Джойс, що ці стосунки триватимуть недовго.

"Мої батьки – справді надихаюча пара не тільки для мене і мого брата, але й для їхніх онуків, правнуків і праправнуків. Вам потрібно лише провести з ними час, щоб знати, що вони люблять і піклуються один про одного, навіть після 81 року шлюбу", - каже їхня донька Ейлін.

Свою останню річницю Рон і Джойс відсвяткували в Retirement Village та отримали привітання по радіо завдяки своєму синові Біллу.

Привітання від королеви Елизавети
Привітання від королеви Елизавети

До того ж минулого року на честь свого 80-річчя, пара навіть отримала спеціальну записку від королеви Єлизавети, яка привітала їх із вражаючою подією.

Нагадаємо, чоловік прожив 127 щасливих років без хвороб та розкрив секрет довголіття: "Головне це...". Згідно з церковними записами він народився 127 років тому

Також Знай писав, 107-річна довгожителька отримала вантажівку пива в День народження - "Найкращий сюрприз у житті". Жінка випивала по банці пива щодень і дожила до 107 років

Раніше Знай повідомляв, 108-річний пенсіонер незадовго до своєї смерті зустрівся з тезкою-немовлям, зворушлива історія довжиною в життя: "Ви не уявляєте...".