Прожити довге і щасливе життя - це те, до чого прагне більшість з нас. І це саме те, чого домігся за своє життя Есмонд Олкок.

Мало того, що його життя було довгим, він був дійсно щасливий протягом усього її життя. 26 січня 2018 року Есмонду Олкоку виповнилося 108 років. Він народився і виріс у маленькому містечку в Саскачевані, Канада, і прожив там все своє життя. Він вважався одним з найстаріших жителів в Канаді, і в березні того року на жаль помер.

Есмонд Олкок, фото: Pinterest
Есмонд Олкок, фото: Pinterest

Секрет його довголіття виявився досить простий. Як він зазначив, вся справа в його дружині. Він знайшов таку людину, з яким йому було до душі протягом усього життя, справжні рідні душі.

Його дружина Хелен теж прожила досить довго, померши всього за сім років до нього. Вони були одружені 72 роки. Есмонд продовжував жити в сімейному будинку якийсь час після її смерті. Однак незабаром після цього він вирішив переїхати в Центр здоров'я Керроберта. Там він пробув аж до смерті.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Есмонд Олкок, фото: Pinterest
Есмонд Олкок, фото: Pinterest

У Есмонда 67 живих родичів. У тому числі 38 правнуків і 11 праправнуків. Він пережив всіх своїх братів і сестер і, на жаль, навіть пару власних дітей. У 2017 році, приблизно за рік смерті, його правнучка Дженна Лене вирішила назвати свого другого сина Есмондом. Есмонд-старший був переповнений емоціями при зустрічі зі своїм тезкою.

"Обіймаючи мого сина, він цілував його в голову і знову і знову повторював: "ти не знаєш, що це означає Для мене". Ви не уявляєте, що це означає Для мене. Він знаходить таку радість у своїй родині і своїх нащадках. Він зустрічався з усіма своїми праправнуками і любить кожного з них", — згадує Дженна.

Нагадаємо, що 107-річна довгожителька отримала вантажівку пива в День народження

Раніше повідомлялося, що ероклятие Хемінгуеїв звело в могилу внучку відомого письменника: красуня пішла з життя в 42

Також, бадьора бабуся відсвяткувала 108-річчя і зачарувала Україну