106-річна американка, яка довгий час пояснювала своє довголіття тим, що щодня випивала холодного пива, була здивована доставкою її улюбленого напою в її День народження. Про це пише 7news, посилаючись на NBC Health.

За словами 106-річної Маргарет Ділулло, вона вже не пам'ятає, коли почала щодня насолоджуватися келишком лагера Yuengling.

"Кажу вам, з того моменту, як я почала його пити, я ніколи не пила іншого», - сказала Ділулло, додавши, що її улюблена нотка напою - «легка гіркуватість», яку вона не може знайти в інших сортах пива.

На честь 107-го дня народження Ділулло з Пенсільванії пивоварня здивувала її вантажівкою, повною її улюбленого напою.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Це було чудово. Я не очікувала, що велика вантажівка під'їде до будинку моєї дочки. Це був чудовий сюрприз. Думаю, це буде найбільшим сюрпризом в моєму житті. Це був мій день. Не можу повірити, що щось могло б це перевершити", - захоплюється іменинниця.

Деббі Юенлінг, одна з чотирьох членів сім'ї в шостому поколінні, яка випускає пиво марки Yuengling, сказала, що була рада здивувати довгожительку.

"Ми хотіли зробити її свято особливим ... Ми хотіли, щоб у неї було хоча б на одне пиво більше, ніж за кожен рік її життя. Ми підігнали вантажівку з пивом до неї з усією її родиною та сусідами», - зазначила власниця компанії.

У майбутньому літня жінка планує зберегти свою традицію випивати келих пива в день.

"Поки зможу, буду. У мене достатньо пива на все життя», - впевнена Ділулло.

Нагадаємо, що бадьора бабуся відсвяткувала 108-річчя і зачарувала Україну: "ще царя пам'ятає". Довгожителька може похвалитися відмінною пам'яттю і позитивним духом

Раніше Знай повідомляв, що японка стала найстарішою людиною на Землі: 118 років життя. Подробиці життя відомої довгожительки.

Також Знай повідомляв, що ділили ліжко 80 років: пара пристрасних стареньких встановила неймовірний рекорд. Люди похилого віку з Японії стали рекордсменами в категорії сукупного віку подружньої парі