З міста Запоріжжя прийшли доволі сумні новини. Так, судді Шевченківського районного суду міста на новорічному корпоративі на все горло співали "тюремний шансон" і розважалися під хіти Олени Ваєнги, а також інших сумнівної репутації російських виконавців.

Кадри з вечірки набирають популярність в соціальних мережах. Патріоти України просто шоковані.

Про це стало відомо завдяки публікації в мережі Facebook юриста Михайла жернакова.

На кадрах можна побачити, як один суддя співає пісню Михайла Круга "Кольщик". За словами Жернакова, це заступник голови суду Павло Зарютін. Інші присутні танцювали під російський шансон.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Кримінальний сходняк? Пісенний конкурс у виправній колонії? Та ні - це святкують корпоратив судді Шевченківського суду м. Запоріжжя. Співає: заступник голови суду Зарютін. Танцюють: судді Зарютін, Дмитрюк, Карабак, Боєв, Звездова. Хочеться ще що-небудь написати зі словами "справжнє обличчя" або "очистити цю клоаку", але в порівнянні з цим шедевром боюся, все прозвучить банально", — зазначив у своєму пості Жернаков.

Аудиторія блогера, яка засудила те, що відбувається на відео, помітила на ньому голову Шевченківського суду Юлію Галущенко.

"Якщо ваші корпоративи не настільки впороті, то не запрошуйте мене", "Це тяга до романтики. У суді яка романтика, а ось за колючим дротом..ммммм", "У цих людей немає нічого українського, а судять вони українців, де справедливість", — написали користувачі.

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, мовний закон у дії: концерт Depeche Mode зіпсували, бо їх "змусили" співати чужою мовою.

Як повідомляв Знай.uа, касирки розсмішили українця, не знаючи синонімів до "Ізюму": "Правильно кишмиш...".

Знай.uа писав, побачив, що знімають на камеру і показав середній палець: чоловік накинувся на дівчину - бармена через українську мову.