23-річна Еймі Сміт - мати двох дітей, яка зробила більше 40 татуювань з моменту, як отримала татуювальну машинку у віці 14 років.

З цього моменту дівчина отримувала багато критики на свою адресу, тому вирішила приховати їх усі. А діти, коли побачили її без татуювань на обличчі, не відразу впізнали в жінці рідну матір.

Еймі Сміт, скріншот: Youtube
Еймі Сміт, скріншот: Youtube

"Мене це не вразило. Я так намагалася не плакати. Для деяких це просто грим, але мені було огидно бачити себе такою. Я знаю, що це сильно сказано, але я відчував себе мерзенним і жахливим. Мені було так некомфортно, як ніби я дивилася на когось, кого не знала", - зізнається Еймі.

Коли дівчина вийшла до матері, та не змогла стримати сліз і розплакалася. Сміт була здивована, коли жінка сказала, Як красиво вона виглядає. Але це ще більше допомогло їй оцінити унікальний стиль і всі ці татуювання на обличчі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Еймі Сміт, скріншот: Youtube
Еймі Сміт, скріншот: Youtube

Коли вона забирала своїх дітей після шоу, молодша дитина навіть не дивилася на неї, бо не розуміла, хто вона така.

"Їх реакція змусила мене зрозуміти, наскільки мої татуювання є частиною мене", - додала Еймі.

Нагадаємо, модель, яка осліпла через чорнила для очей, стверджує, що робити татуювання на обличчі - "Круто"

Як повідомляв "Знай.ua", дівчина віддалася в руки майстра-самоучки, а він перетворив її тату в щось неймовірне: ридала без зупинки

Знай.ua писав, "Людина-пазл": чоловік понівечив своє тіло, щоб перетворити обличчя в настільну гру